- NGL.media - https://ngl.media -

Тернопільські дорожники придбали кросовер за мільйон гривень

13.11.2020 @ 12:32 в Новини,Тернопіль

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області замовила [1] два автомобіля Skoda за 1,72 млн грн у ТОВ «Джерман Авто Центр».

Один із них це кросовер Skoda Kodiaq Style вартістю 999,7 тис. грн. Ціни на кросовери замовленої моделі на сайті Skoda [2] стартують із 928,6 тис. грн. Крім того, з технічного завдання випливає, що служба також замовила додаткові опції, більшість з яких згадані в пакеті «Style Плюс*», який коштує ще 97 тис. грн.

Skoda Kodiaq. Фото з офіційного сайту дистриб’ютора Škoda

Наприклад, в автомобілі будуть триточкові ремені, навігація, цифрова панель приладів, світлодіодні фари з функцією повороту та денні ходові вогні, сітки в багажнику, електричне відкриття і закриття кришки багажника, камера заднього огляду.

Другий автомобіль – це седан Skoda Octavia A8 Ambition вартістю 722 тис. грн. На сайті Skoda вказано, що стартова ціна тут також нижча – від 680 тис. грн,  однак служба замовила також круїз-контроль, легкосплавні диски, регулювання передніх сидінь за висотою та з підтримкою поперекової зони тощо.

Обидва автомобілі фірма має надати дорожникам вже до кінця року.

За даними YouControl, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області має дев’ять автомобілів у власності, з яких найновіші – це три автомобіля Hyundai Accent і один Mitsubishi L200 2013 року випуску.

Автомобілі Служби автомобільних доріг у Тернопільській області

Про тендер

Участь в обох аукціонах разом із «Джерман Авто Центр» брало ТОВ «Альянс-ІФ», яке не знижувало свої первинні пропозиції. Натомість «Джерман Авто Центр» для перемоги довелося понизити ціну загалом на понад 17 тис. грн в обох лотах.

ТОВ «Джерман Авто Центр» належить тернополянам Ярославу, Тетяні і Василю Колодіям. Загалом компанія отримала замовлень в публічних закупівлях майже на 5 млн грн включно з описаними вище договорами.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/11/13/ternopilski-dorozhnyky-prydbaly-krosover-za-miljon-gryven/

URLs in this post:

[1] замовила: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-10-07-003153-c?lot_id=7b2568fa411144149aee1a19c3b9e711#lots

[2] Skoda: https://www.skoda-auto.ua/owners/price-lists

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.