- NGL.media - https://ngl.media -

Львівський підприємець відремонтує кисневу систему в міській лікарні Івано-Франківська за майже 400 тис. грн

29.10.2020 @ 08:30 в І-Франк,Новини

Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради уклала угоду на поточний ремонт системи киснепостачання з приватним підприємцем зі Львова Романом Гуком за 388,57 тис. грн. Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro [1].

Закупівлю провели за спеціальною спрощеною процедурою звітування для подолання пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Згідно з угодою, підприємець відремонтує діючу система киснепостачання до кінця поточного року.

Нагадаємо, Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня приймає [2] хворих на коронавірус ще з березня цього року. Протягом карантину вона спрямувала за спеціальною спрощеною процедурою 21,6 млн грн на подолання інфекції. Завдяки цим замовленням вона посідає друге місце в переліку найбільших «ковідних» замовників Прикарпаття.

Тиждень тому, 21 жовтня, лікарня також замовила [3] послуги з реконструкції та добудови відділення екстреної медичної допомоги за 16,1 млн грн у ТОВ «МЖК Експрес-24». Роботи планують завершити до кінця 2020 року. Технічним завданням передбачено, що компанія проведе ремонт з добудовою відділення, й окрім загальнобудівельних робіт, замінить системи опалення, вентиляції та сантехніку, а також проведе реконструкцію боксу автомобілів швидкої та зовнішнє озеленення території.

Приватний підприємець Роман Гук зареєстрований у Льовові і працює приватним підприємцем лише з липня 2019 року. Основний код його економічної діяльності «виробництво промислових газів». За даними Prozorro, з початку року це його другий державний контракт, також із Івано-Франківською ЦМКЛ, якій він у серпня продав [4] кисневий редуктор.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці British Embassy Kyiv в рамках проєкту з протидії порушенням в державних закупівлях під час пандемії COVID-19 у Західній Україні. Погляди, висновки, рекомендації, висловлені в цій публікації, належать журналістам «Наші гроші. Львів» і можуть не збігатися з офіційною позицією Уряду Великої Британії.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/10/29/lvivskyj-pidpryyemets-vidremontuye-kysnevu-systemu-v-miskij-likarni-ivano-frankivska-za-majzhe-400-tysyach-gryven/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-10-26-001523-b

[2] приймає: http://ngl.media/2020/10/16/tsentralna-likarnya-v-ivano-frankivsku-prydbala-dodatkove-obladnannya-dlya-testuvannya-hvoryh-na-koronavirus/

[3] замовила: http://ngl.media/2020/10/21/ivano-frankivska-miska-klinichna-likarnya-zamovyla-remont-viddilennya-za-16-mln-grn-u-firmy-eks-zastupnyka-miskogo-golovy-yakogo-sudyly-za-zemelni-oborudky/

[4] продав: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-08-11-001141-b

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.