- NGL.media - https://ngl.media -

Лікарня в Чорткові заплатить 290 тисяч грн за послуги томографії тернопільському рентгенологу

09.10.2020 @ 09:00 в Новини,Тернопіль

Чортківська центральна комунальна районна лікарня підписала договір із приватним підприємцем Михайлом Іванчишиним на послуги з проведення комп’ютерної томографії. Сума договору становить 290 тис. грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro [1].

Закупівлю провели за переговорною процедурою, обґрунтованою необхідністю ліквідації наслідків пандемії Covid-19. Крім того, на території лікарні функціонує лише один кабінет томографії, власником якого приватний підприємець Михайло Іванчишин. Даний кабінет зареєстрований і має укладений договір з НСЗУ.

За контрактом приватний підприємець до кінця року буде забезпечувати цілодобове проведення томографії грудної клітки, для відстеження перебігу легеневих захворювань. Вартість однієї послуги буде становити 750 грн, що дещо дешевше, ніж у приватних клініках [2] області, де такі послуги оцінюють [3] у 800-950 грн.

У договорі зазначено, що томографію виконуватимуть за потреби, а оплату проводити будуть після підписання актів виконаних робіт. Сума контракту у 290 тис. грн передбачає близько 386 процедур. Така кількість обстежень розраховувалась з кількості хворих у лікарні. Але, як пояснив приватний підприємець, кількість може коливатися в залежності від потреб лікарні.

Михайло Іванчишин зареєстрований приватним підприємцем у Тернополі. Водночас він є завідувачем [4] рентгенологічного відділення у Тернопільській обласній психоневрологічній лікарні. Це його друга угода з Чортківською   центральною комунальною районною лікарнею – у лютому поточного року лікарня замовляла у нього послуги комп’ютерної томографії голови за 79,8 тис. грн.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці British Embassy Kyiv в рамках проєкту з протидії порушенням в державних закупівлях під час пандемії COVID-19 у Західній Україні.  Погляди, висновки, рекомендації, висловлені в цій публікації, належать журналістам «Наші гроші. Львів» і можуть не збігатися з офіційною позицією Уряду Великої Британії.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/10/09/likarnya-v-chortkovi-zaplatyt-290-tysyach-grn-za-poslugy-tomografiyi-ternopilskomu-rentgenologu/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-09-18-006112-a

[2] клініках: https://hemomedika.ua/prices/item/108-komp-yuterna-tomografiya

[3] оцінюють: http://prohealth.te.ua/kompyuterna-tomohrafiya-price/

[4] завідувачем: https://tokkpnl.org.ua/struktura-i-pidrozdily-likarni/rentgenologichne-viddilennya/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.