«Онур» проведе капремонт трьох вулиць у Винниках за 25,6 млн грн

08 Жовтня 2020

Вулиця Лисика у Винниках, зображення з Google Maps

Виконавчий комітет Винниківської міської ради 1 жовтня підписав три договори із ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» на капітальні ремонти вулиць. Суми договорів становлять близько 25,6 млн грн, про що стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Передбачається, що усі договори фірма повинна виконати до кінця 2020 року. Водночас, згідно з календарним графіком, ремонт будуть проводити лише в жовтні та листопаді. Гарантійний термін на виконані роботи становить 5 років.

Найдорожчим буде ремонт по вулиці Генерала Кульчицького — 12,1 млн грн. Аналогічні роботи проведуть по вулиці Тихій за 9,3 млн грн і вулиці Лисика за 4,1 млн грн відповідно. Сумарний прибуток фірми з трьох тендерів складе всього 106 тис. грн, тобто 0,4% від суми закупівель.

Єдиним конкурентом на усіх торгах виступило ТОВ «Алов-Буд», однак усі його пропозиції були менш вигідними, оскільки в умовах торгів також були визначені нецінові критерії. Зокрема, наявність виконання аналогічних договорів та працевлаштування кваліфікованих працівників, за якими «Онур» мав кращі показники.

ТОВ «Онур конструкціон інтернешл» прописане у Києві, а її власниками є громадяни Туреччини Онур та Іхсан Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон. Фірма є одним з найбільших підрядників на ринку реконструкції доріг в Україні і з початку 2020 року отримала 58 держзамовлень на 9,2 млрд грн, серед яких 2,45 млрд — у Львівській області.