- NGL.media - https://ngl.media -

Компанія колишнього водія з Києва поставить дитячій лікарні в Тернополі вже другий рентген-апарат

04.08.2020 @ 09:00 в Новини,Тернопіль

Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня 31 липня замовила [1] цифрову стаціонарну рентгенівську систему вартістю 5 млн грн. Товар поставить ТОВ «Медіпрайм» протягом чотирьох місяців з моменту підписання договору.

Медики отримають рентген-апарат моделі Moviplan iC італійського виробника «Villa Sistemi Medicali». До комплекту входить рентгенографічний стіл, вертикальна стійка, плоскопанельний детектор для зняття знімків, робочі місця оператора та лікаря. А також рентгенівська трубка, рентгенівський генератор та принтер сухого друку.

Рентгенівська система Moviplan iC (джерело: medigran.com)

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Ще у березні в лікарні розповідали про потребу в рентген-апараті, який дозволить робити якісне рентгенографічне дослідження абсолютно безпечно для дітей. На початку липня медики замовили [2] рентгенівську систему Moviplan вартістю 4,5 млн грн також у компанії «Медіпрайм».

Постачальник обладнання «Медіпрайм» зареєстрований 2017 року в Києві. Власником компанії є киянин Тарас Коваль. Протягом 2019-2020 років фірма отримала державних замовлень на 78 млн грн.

Як раніше зазначили [2] «Наші гроші. Львів», за рік до того, як стати власником компанії, Тарас Коваль шукав роботу водія. Як досвід роботи він вказував аналогічну роботу водія-помічника керівника в «Латчбахер Україна» та сімейного водія, а також керівника служби безпеки в охоронній компанії. Раніше він вже був власником та керівником ще одного ТОВ «Прайм Т-Сервіс», яке заснував у червні 2017 року, однак вже у травні 2018 року його ліквідував.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці British Embassy Kyiv в рамках проєкту з протидії порушенням в державних закупівлях під час пандемії COVID-19 у Західній Україні.  Погляди, висновки, рекомендації, висловлені в цій публікації, належать журналістам «Наші гроші. Львів» і можуть не збігатися з офіційною позицією Уряду Великої Британії.

Нагадаємо, компанія «Медіпрайм» входить [3] у трійку найбільших постачальників медичних товарів протягом березня-червня у Тернопільській області. Фірма отримала ковідних замовлень на 2,8 млн грн на поставку апарату штучної вентиляції легень та апарату ультразвукової діагностики.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/08/04/firma-eks-vodiya-postavyt-dytyachij-likarni-v-ternopoli-vzhe-drugyj-rentgen-aparat/

URLs in this post:

[1] замовила: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-07-31-004941-c

[2] замовили: http://ngl.media/2020/07/06/firma-kolyshnogo-vodiya-z-kyyeva-prodast-dytyachij-likarni-v-ternopoli-suchasnyj-rentgen-aparat-vartistyu-4-5-mln-grn/

[3] входить: http://ngl.media/2020/07/27/covid-19-kudy-pishly-koronavirusni-groshi-v-ternopilskij-oblasti/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.