- NGL.media - https://ngl.media -

Шістнадцять медзакладів Закарпаття отримають кисневі концентратори для лікування хворих на коронавірус

31.07.2020 @ 10:00 в Новини,Ужгород

Департамент охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації 30 липня замовив [1] 76 кисневих концентраторів на 2,74 млн грн. Обладнання розподілять між 16 медичними закладами області.

Кисневі концентратори дозволяють подавати кисень у тих випадках, коли немає відповідних балонів або спеціальної центральної подачі. Обладнання призначене для лікування хвороб дихальної системи.

Згідно з угодою, департамент придбає 76 кисневих концентраторів моделі OX-10A по 36 тис. грн за штуку. До одного комплекту входить сам концентратор, зволожувач, гарантійний талон та інструкція з використання. Товар поставить ТОВ «Інкос Лайн» протягом 25 днів після підписання договору.

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Найбільше кисневих концентаторів – по 10 штук – направлять до Закарпатської обласної клінічної інфекційної лікарні, Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака, Центру легеневих хвороб та Ужгородської центральної міської клінічної лікарні.

П’ять кисневих концентраторів отримає Тячівська районна лікарня. По три обладнання отримають Закарпатська обласна дитяча лікарня, районна лікарня у Берегові, Виноградові, Мукачеві, Іршаві, Хусті, Воловці, Міжгір’ї та Рахові. Ще по два концентратори спрямують до Ужгородського міського пологового будинку та районної лікарні у Сваляві.

Постачальник товару ТОВ «Інкос Лайн» зареєстроване 2014 року в Києві. Її власниками є кияни Микола Назаровець та Анна Назаровець. До березня 2020 року фірма в основному продавала запчастини та техніку.

Протягом 2019-2020 років компанія отримала державних замовлень на 100 млн грн, зокрема 1,8 млн грн – в Закарпатській області.

Нагадаємо, протягом березня-червня департамент охорони здоров’я Закарпатської ОДА був найбільшим замовником товарів для боротьби з коронавірусом на Закарпатті. Він спрямував [2] на закупівлі 66 млн грн або 48% від загальних 137 млн грн. Саме через департамент купували багато дорогого медобладнання для лікарень: рентгени, апарати для штучної вентиляції легень, а також респіратори і захисні костюми.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/07/31/shistnadtsyat-medzakladiv-zakarpattya-otrymayut-kysnevi-kontsentratory-dlya-likuvannya-hvoryh-na-koronavirus/

URLs in this post:

[1] замовив: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-07-30-006100-c

[2] спрямував: http://ngl.media/2020/07/23/zupynymo-koronavirus-dorogo/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.