Коломийська лікарня придбала десять нових моніторів пацієнта за півмільйона гривень

30 Липня 2020

Коломийська центральна районна лікарня уклала угоду на придбання десяти моніторів пацієнта за 523,2 тис. грн з ТОВ «Здраво». Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, лікарня придбає монітори пацієнта uMEC10 за 52,3 тис. грн за одиницю, що відповідає ринковим цінам. Закупівлю здійснили за спеціальною процедурою звітування. З початку пандемії Коломийська лікарня вперше придбала обладнання за цією процедурою.

Монітор пацієнта Mindray uMEC10

Загалом Коломийська центральна районна лікарня є одним з лідерів серед бюджетних замовників у Івано-Франківській області за кількістю придбаних медичних товарів для подолання коронавірусу. З початку епідемії в лікарні уклали 95 угод на загальну суму 5,27 млн грн.

ТОВ «Здраво» зареєстровано в Києві. Кінцевим бенефіціарним власником через закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еландінвест» є Валерій Лось. З початку оголошення пандемії підприємство отримало державних замовлень на 80,47 млн грн, з них в Івано-Франківській області 3,03 млн грн.