Фірма колишнього водія з Києва продасть дитячій лікарні в Тернополі сучасний рентген-апарат вартістю 4,5 млн грн

06 Липня 2020

Фото умовне, джерело: Ucsfhealth

Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня 1 липня підписала договір з ТОВ «Медіпрайм» на постачання цифрової рентгенівської діагностичної системи вартістю 4,5 млн грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Ще у березні в лікарні розповідали про потребу в рентген-апараті, який дозволить робити якісне рентгенографічне дослідження абсолютно безпечно для дітей.

Рентгенівська система Moviplan постачатиметься в такій комплектації: радіографічний стіл та вертикальна стійка знімків, рентгенівська трубка і генератор, плоскопанельний детектор, робочі місця оператора і лікаря, принтер сухого друку.

Фото з сайту виробника www.villasm.com

Поставка системи має відбутись не пізніше місяців місяців з дати договору. Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19. Джерелом фінансування є кошти Національної служби здоров’я України, однак наразі оплату ще не здійснювали.

ТОВ «Медіпрайм» працює майже три роки, належить киянину Тарасу Ковалю, попереднім власником була Віра Морозенко. Цьогоріч компанія отримала замовлень на майже 37 млн грн. Минулоріч ця сума становила понад 22 млн грн.

За рік до того, як стати власником компанії, Тарас Коваль шукав роботу водія. Як досвід роботи він вказував аналогічну роботу водія-помічника керівника в «Латчбахер Україна» та сімейного водія, а також керівника служби безпеки в охоронній компанії.

Раніше він вже був власником та керівником ще одного ТОВ «Прайм Т-Сервіс», яке заснував у червні 2017 року. Втім вже у травні 2018 року вирішив його ліквідувати.

«Медіпрайм» у довідках на інших закупівлях вказує, що орендує приміщення, має у власності автомобіль, а майно їм зберігає ще одна фірма. Загалом в компанії працює дев’ятнадцять людей включно з директором.

Підготували за підтримки МФ Відродження