- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма фотографа з Дрогобицького району забезпечить медиків невідомими костюмами на 3 млн грн

15.05.2020 @ 09:31 в Львів,Новини

Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр 13 травня підписав договір з ТОВ «Обрій ЛТД» на постачання захисних костюмів з ботами на загальну суму майже 3,25 млн грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro [1].

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Костюми з ботами називаються Lv95(PL-CBL)X. Як вказано в закупівлі, костюм має пришивні рукави, застібку-блискавку, закриту планкою, петлі для великого пальця, талія та манжети виконані з еластичними вставками. Так само капюшон складається з двох частин з еластичною вставкою, а бахіли мають еластичні вставки на рівні щиколоток та 3-шарову підсилену підошву.

Загалом замовили 10 тис. штук таких костюмів по 324,6 грн кожен. Строк поставки товарів – 30 червня цього року, однак перша партія, не менше 5 тис. штук, має бути доставлена до кінця травня.

В інтернет-магазинах знайти ці костюми не вдалося. Про них взагалі немає згадок. А в тендерах є закупівля [2] таких костюмів Львівським обласним госпіталем ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи. Там в той же день, 13 травня, підписали договір з ТОВ «Обрій ЛТД» на постачання захисних костюмів з ботами аналогічної назви по 324,6 грн кожен, а також захисних халатів.

За ці костюми станом на 14 травня лікарні кошти не перераховували.

Окрім цих двох закупівель про досвід ТОВ «Обрій ЛТД» у постачанні подібних чи інших товарів нічого невідомо. Товариство зареєстроване понад 25 років тому і ще донедавна займалось діяльністю у сфері фотографії. У травні основний вид діяльності змінився на «виробництво робочого одягу».

Витяг з ЄДР на компанію станом на 1 травня 2020 року

Засновником є Іван Бурдяк із села Ролів Дрогобицького району, хоча раніше співвласником був також Віталій Смірнов. Раніше Бурдяк був зареєстрований приватним підприємцем із основним видом діяльності у сфері фотографії, крім того, є сайт фотографа [3] з таким же іменем із села Ролів.

Ні в одній, ні в другій лікарні «Наші гроші. Львів» не змогли надати інформацію про постачальника та костюми. У фтизіопульмонологічному центрі сказали, що матимуть 5 хвилин на розмову аж наступного дня, а в госпіталі пообіцяли розповісти через годину і в подальшому слухавку не підіймали.

Зайнятим виявився і керівник «Обрій ЛТД» Роман Кітнер, який попросив подзвонити о 5-6 годині вечора, а потім повідомив, що розкаже все при зустрічі аж після закінчення карантину.

Підготували за підтримки МФ Відродження


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/05/15/firma-fotografa-z-drogobytskogo-rajonu-zabezpechyt-lvivskyh-medykiv-nevidomymy-zahysnymy-kostyumamy-na-ponad-3-mln-grn/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-13-003123-a

[2] закупівля: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-13-002519-a

[3] фотографа: https://burdiak.wordpress.com/about/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.