- NGL.media - https://ngl.media -

«Інститут міста» замовив дослідження думки львів’ян про COVID-19

07.04.2020 @ 08:30 в Новини

Комунальна установа «Інститут міста» замовила проведення соціологічного дослідження про настрої львів’ян під час оголошеної пандемії.

Угода на проведення «Дослідження громадської думки львів`ян щодо пандемії, спричиненої Covid-19» була підписана 1 квітня поточного року за спрощеною процедурою закупівлі з компанією «Фама». Вартість дослідження 160 тис. грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro [1].

Згідно з угодою, опитування буде проводитися дистанційно, для убезпечення працівників виконавця та учасників досліджень. До 24 квітня планують опитати 1200 респондентів. Завдяки опитуванню влада міста має дізнатись відповідь на 5 питань:

  • Оцінка сприйняття загрози COVID-19 для країни, міста, населення;
  • Оцінка реакції уряду, місцевої влади, громадського на спалах COVID-19;
  • З’ясування поширеності дотримання запобіжних заходів;
  • Оцінка поінформованості щодо дій влади та у випадку виявлення симптомів;
  • З’ясування очікування щодо зміни структури доходів громадян у зв’язку з поширенням захворюваності та введенням карантинних обмежень.

Як повідомила директорка та засновниця «Фами» Мар’яна Малачівська-Данчак, презентацію дослідження планують провести онлайн, дати наразі не визначені остаточно.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/04/07/instytut-mista-zamovyv-sotsiologichne-doslidzhennya-dumky-lviv-yan-pro-covid-19-za-160-tysyach-grn/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-06-000405-a

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.