- NGL.media - https://ngl.media -

Створена три місяці фірма розпиляла із пов’язаним ФОПом закупівлю риби в Пустомитах

03.03.2020 @ 09:00 в Новини

ТОВ «Гал Проф Центр» отримало замовлення на постачання риби на понад 242 тис. грн від відділу освіти Пустомитівської райдержадміністрації. На торгах переможець змагався із підприємицею Галиною Федунь, яка свої довідки написала з такими ж помилками, як і «Гал Проф Центр».

Ці двоє учасників зустрілися під час конкурсів на постачання продуктів харчування бюджетникам Львівської області вже 31 раз. Цього разу змагалися за постачання 2958 кг тушок хеку.

«Гал Проф Центр» одразу запропонувало дешевшу ціну (81,96 грн/кг), і під час аукціону конкуренти вже не змагались та не знижували пропозиції.

Підприємицею Галина Федунь зареєструвалася у грудні минулого року. З того часу взяла участь у 77 закупівлях, однак не отримала жодної перемоги. Вона або пропонувала дорожчу ціну, або її пропозиції відхиляли через відсутність повного пакету документів. В довідках вона не вказує ні працівників, ні свою матеріально-технічну базу, ні документів якості на продукти харчування.

На цих торгах довідки Федунь містять аналогічний з довідками «Гал Проф Центр» текст. Повторюються номери документів і навіть помилки, хоча замовник не надавав шаблонів таких документів.

У властивостях pdf-файлів конкурентів зазначено, що вони були в основному створені на сайті www.ilovepdf.com [1]. А наприклад, тендерні пропозиції та специфікації Галини Федунь та «Гал Проф Центр», які візуально мають значно гіршу якість друку чи сканування, мають властивостях файлів виробника pdf Foxit Reader. Співпадає і заголовок, і автор файлів.

«Гал Проф Центр» створене лише в листопаді 2019 року Костянтином Кусяком. З того часу фірма отримала замовлень на 8,7 млн грн (дані YouControl).


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/03/03/stvorena-try-misyatsi-firma-rozpylyala-iz-pov-yazanym-fopom-zakupivlyu-ryby-v-pustomytah/

URLs in this post:

[1] www.ilovepdf.com: http://www.ilovepdf.com

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.