Екс-дружина Пісного безкоштовно отримала ділянку в Брюховичах

27 Січня 2020

Нова ділянка Ольги Костик (фото із Facebook-сторінки котеджного містечка)

Депутати Брюховицької селищної ради безкоштовно надали у власність ділянку площею 0,0146 га колишній дружині Василя Пісного Ользі Костик. За таке рішення під час засідання сесії 23 січня проголосувало двадцять депутатів селищної ради. Рішення підтримав також селищний голова Володимир Доманський.

Нова ділянка Ольги Костик (фото із Facebook-сторінки котеджного містечка)

Ольга Костик отримала ділянку на вулиці Пляжній в Брюховичах для ведення індивідуального садівництва. Ця земля розташована впритул до ділянок, де Ольга Костик збудувала 24 котеджі на місці свого готельно-ресторанного комплексу «Колиба».

Хто голосував за виділення ділянки Ользі Костик (зображення із сайту Брюховицької селищної ради)

Згідно з проєктом детального плану, спочатку вона планувала збудувати три чотирьохповерхові будинки. Однак в результаті збудували 24 котеджі.

Фото із Facebook-сторінки котеджного містечка

Нагадаємо, Ольга Костик є колишньою дружиною Василя Пісного, якого влітку минулого року звільнили з СБУ, де він працював на посаді заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю (управління «К»). До того Пісний був начальником Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВСУ.

Тиждень тому племінницю Пісного Галину Борейко звільнили з посади заступника прокурора Львівської області у зв’язку з неналежним виконанням посадових обов’язків. Перед призначенням на цю посаду вона проходила тестування на іншу, нижчу, посаду, і серед 30 кандидатів посіла 22 місце, набравши лише 98,33 бали, з яких 75 балів за знання законодавства та 23,33 бали за «загальні здібності».