18-річна дочка екс-начальника відділу освіти Старосамбірської РДА за вісім місяців підприємництва отримала замовлень на майже півтора мільйона гривень

02 Жовтня 2019

Зареєстрована в березні цього року вісімнадцятирічна підприємиця зі Старосамбірського району Вікторія Яворська за неповні вісім місяців робити стала одним з чільних постачальників для бюджетників району. З моменту своєї реєстрації вона отримала від бюджетних організацій замовлень на постачання ігрових майданчиків, шкільних меблів та інвентарю для фітнесу тощо на загальну суму 1,4 млн грн.

Вікторія Яворська (фото з соціальних мереж)

Всі товари в неї замовили через неконкурентну процедуру закупівель  – за прямими договорами. Вікторія Яворська зареєстрована як підприємиця в березні цього року в селі Спас Старосамбірського району. Саме в цьому районі вона отримала найбільше замовлень. Суми договорів становили від 70 до 150 тис. грн.

Батько Вікторії Яворської – колишній начальник відділу освіти Старосамбірської райдержадміністрації Мар’ян Яворський. Також у 2015 році Мар’ян Яворський був обраний депутатом до Старосамбірської районної ради. Він  веде підприємницьку діяльність з листопада 2018 року. І також постачає ігрові майданчики та шкільні меблі. На сьогодні він отримав замовлення загалом на 1,6 млн грн, більшість з яких через участь у відкритих торгах.