Львівське підприємство поборолося зі своїм менеджером за дефібрилятори для кардіологічного центру

17 Липня 2019

Львівський обласний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр 11 липня підписав договір з ТОВ «Львівський завод Рема» на закупівлю зовнішніх дефібриляторів за 300 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Фірма поставить кардіологічному центрові п’ять дефібриляторів до кінця цього тижня. Один такий прилад обійдеться замовнику в 60 тис. грн.

На торгах єдиним конкурентом фірми-переможця був підприємець Павло Мудрак. Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій, однак ціна «Львівського заводу Рема» була на майже 400 грн дешевшою.

У своїй ціновій пропозиції Павло Мудрак вказав номер телефону та електронну пошту «Львівського заводу Рема». Також конкуренти подали однаково складені довідки про нові дефібрилятори. Крім того, у своїх документах вони однаково вказують адресата. Підприємець Мудрак не завантажив усієї тендерної документації, яку вимагав замовник.

Учасники вперше зустрічаються на торгах.

Павло Мудрак зареєстрований як підприємець у Львові в 2015 році. Людина з таким ім’ям та прізвищем очолювала ліквідоване того ж року дочірнє підприємство «Інструмент-Рема» ВАТ «Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури».

«Львівський завод Рема» працює на ринку з 2015 року, зареєстрований у Львові. Власником та водночас директором фірми є львів’янин Юрій Геляра.

Протягом 2018-2019 років підприємство отримало замовлень на 306 тис. грн, враховуючи поточний договір.