- NGL.media - https://ngl.media -

Облцентр екстреної меддопомоги розірвав договори із постачальниками з одним офісом

18.06.2019 @ 08:30 в Наслідки,Новини

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розірвав два договори на постачання запчастин для автомобілів на 843 тис. грн з підприємцем Валерієм Бровкіним за взаємною згодою сторін. Це сталося після публікації «Наші гроші. Львів» та звернення юристів «Тисни» (Bihus.Info).

Як повідомляли [1] «НГ. Львів», у першому лоті єдиним конкурентом Бровкіна був підприємець Павло Титарчук. Учасники подали на торги документи з однаковими дефектами друку/сканування. У телефонній розмові підприємець Валерій Бровкін зазначив, що має спільний офіс з суперником Титарчуком на вул. Героїв УПА, 73Д.

Підприємці Титарчук та Бровкін зустрілися на торгах вже чотирнадцятий раз, починаючи з 2017 року. Протягом двох останніх років вони розіграли 2,3 млн грн на закупівлях запчастин.

Конкурентів також об’єднує ТОВ «Галавтопостач» та ТОВ «Автозахід Холдинг». Першу фірму очолює Кирило Титарчук, який є батьком підприємця Павла Титарчука. Компанія також має офіс на вул. Героїв УПА, 73Д. Другу компанію «Автозахід Холдинг» очолює Василь Бурбан. Людину з такими ініціалами підприємець Бровкін вказує у тендерній документації як свого менеджера.

Фірми «Галавтопостач» та «Автозахід Холдинг» також подають на тендери документи з однаковими дефектами друку/сканування.

У відповідь на звернення юристів «Тисни» про ймовірні антиконкурентні узгоджені дії між учасниками замовник вирішив [2] розірвати договір з Бровкіним. Щоправда, медцентр вже встиг здійснити оплату товарів на 448 тис. грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/06/18/obltsentr-ekstrenoi-meddopomohy-rozirvav-dohovory-iz-postachal-nykamy-z-odnym-ofisom/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2019/04/19/pidpryiemtsi-z-odnoho-ofisu-podilyly-pivmil-yona-na-zapchastynakh-dlia-l-vivs-kykh-medykiv/

[2] вирішив: https://bihus.info/yuristi-bihusinfo-zupinili-rozpil-840-tis-grn-na-remonti-mashin-shvidkoi-na-lvivschini

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.