- NGL.media - https://ngl.media -

Голова сільради на Закарпатті віддасть майже 150 тис. грн за обслуговування кладовища колезі по мотоклубу

31.05.2019 @ 08:30 в Новини,Ужгород

Голубинська сільська рада, що в Закарпатській області, 28 травня підписала договір на послуги з обслуговування кладовища з підприємцем Сергієм Калабішкою за 148,5 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro [1].

Закупівлю здійснили за прямим договором, без торгів. Згідно з угодою, Калабішка обслуговуватиме цвинтар до кінця 2019 року. Ціна послуги за місяць становить 16,5 тис. грн. Підприємець повинен доглядати за проїзними дорогами до кладовища, проїздами та проходами на території самого цвинтаря. Крім того, він повинен прибирати сніг і стежити за чистотою на кладовищі.

Сергій Калабішка – депутат [2] Свалявської районної ради від партії «Відродження». Він разом з головою Голубинської сільради Михайлом Капустеєм є співзасновниками ГО «Мотоклуб «Домашник». Інші засновники цієї організації – місцевий підприємець Юрій Попович та депутат [2] Свалявської райради від партії «Відродження» Микола Сацик.

Калабішка зареєстрований як підприємець 2007 року в с. Голубине Свалявського району. Окрім поточного замовлення, протягом своєї діяльності він отримав два підряди від Голубинської сільради на вивезення сміття та одне замовлення на вивезення снігу.

Матеріал підготовлено в рамках проекту IWPR за підтримки МЗС Норвегії


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/05/31/holova-sil-rady-na-zakarpatti-viddast-mayzhe-150-tys-hrn-za-obsluhovuvannia-kladovyshcha-kolezi-po-motoklubu/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-05-28-001140-a

[2] депутат: http://svalyava-vlada.gov.ua/ukr/page.php?type=list&id=297

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.