Депутат Рахівської райради отримав понад 30 млн грн на ремонт п’яти кілометрів дороги

14 Травня 2019

Комунальне підприємство Закарпатської обласної ради «Будкомплектторг» уклало угоду на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення  С070213 (Кострино-Люта)-Люта з приватним підприємством «Євроімекс-інвест» за 31,6 млн грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Участь в торгах взяли загалом п’ять компаній і початкові пропозиції становили від  32,7 млн грн до 39,5 млн грн, в процесі аукціону ціни помітно знизили і ціна переможця була лише на 999 грн нижчою від наступної пропозиції.

Згідно з угодою, ремонт проведуть на відтинку дороги (Кострино-Люта)-Люта км 0+000-5+500, що у Великоберезнянському районі, відтак вартість одного км ремонту становитимете 5,75 млн грн. Загалом дорога має 18,9 км. Витрати на заробітну платню становитимуть 367,95 тис. грн, а прибутку підприємство отримає 38, 87 тис. грн. Завершити роботи планують до кінця 2020 року.

Автошлях С070213 (Кострино-Люта)-Люта км (Закарпатська область)

Засновниками ПП «Євроімекс-інвест» є мешканці міста Ужгорода Федір Касинець та Юрій Сас. Останній є депутатом Рахівської райради від Радикальної партії Олега Ляшка. А Федір Касинець є співвласником Воловецького колективного підприємства «Агрошляхбуд», одного з найбільших закарпатських підрядників з ремонтів доріг.

З початку поточного року компанія отримала державних підрядів на 37,49 млн грн. Всі в Закарпатській області.

Матеріал підготовлено в рамках проекту IWPR за підтримки МЗС Норвегії