- NGL.media - https://ngl.media -

Друзі з однієї адреси змагаються за ремонт офісу львівських аудиторів

17.04.2019 @ 09:30 в Львів,Новини

Західний офіс Держаудитслужби опублікував повідомлення про намір укласти договір з ТОВ «Компанія Техно-Дизайн» на поточний ремонт приміщень адмінбудинку на вулиці Костюшка, 8 у Львові вартістю майже 200 тис. грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro [1].

До участі в закупівлі зголосилися тільки дві компанії з подібними назвами: вже згадана «Компанія Техно-Дизайн» та «Компанія Техно Альянс», чия пропозиція була на 180 гривень дорожчою.

«Компанія Техно Альянс» завантажила лише незначну частину документів, які вимагав замовник. Однак з витягу з реєстру платників єдиного податку стало відомо, що компанія веде діяльність в одному з конкурентом будинку за адресою м. Львів, вул. Угорська, 14.

[2]

Крім того, власник «Компанія Техно Альянс» Андрій Паленга входить до числа засновників Обслуговуючого кооперативу «Альянс-10» з Галиною Суховолець, яка володіє 50% «Компанія Техно-Дизайн».

Офіційно «Компанія Техно Альянс» прописана на вулиці Кам’янецькій, 1а, де також зареєстрований обслуговуючий кооператив «Альянс-7». Ним керує Володимир Кучковський  – власник інших 50% «Компанія Техно-Дизайн».

ТОВ «Компанія Техно-Дизайн» отримує найбільші замовлення в основному від Львівського національного медуніверситету ім. Д. Галицького. Однак до цього також підписувало три договори із Західним офісом Держаудитслужби на майже 160 тис. грн на поточний ремонт, закупівлю сушарок для рук та світлодіодних панелей.

Натомість їх конкурент «Компанія Техно Альянс» працювало виключно з медуніверситетом, загалом на понад 550 тис. грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/04/17/druzi-z-odniiei-adresy-zmahaiut-sia-za-remont-ofisu-l-vivs-kykh-audytoriv/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-03-18-002599-a

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2019/04/123.jpg

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.