- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма менеджера Козицького отримала 3,7 млн грн на обслуговування сайтів прокуратури

08.04.2019 @ 09:00 в Львів,Новини

Технічною підтримкою сайтів прокуратури майже на всій території України займатиметься київське підприємство ТОВ «Технічний та інформаційний сервіс». Всього підприємство підписало 39 контрактів з низкою структурних підрозділів прокуратури України на загальну суму 3,7 млн грн.

Останнє замовлення [1] на послуги з технічної підтримки сайтів фірмі віддала прокуратура Івано-Франківської області. Відповідний договір опублікований в системі Prozorro 3 квітня, а його вартість становить 96 тис. грн. За адміністрування сайту платитимуть 8 тис. грн на місяць.

Технічним завданням передбачено, що фірма виконуватиме наступні послуги: консультування щодо роботи з веб-сайтом; ліквідація збоїв та виправлення виявлених недоліків, моніторинг функціонування програмних модулів веб-сайту та вдосконалення сайту.

За такою ж ціною послуги замовляють й інші структурні підрозділи.  Послугами ТОВ «Технічний та інформаційний сервіс» користуються прокуратури з усіх регіонів України, окрім Рівненської, Миколаївської, Херсонської та Дніпропетровської областей. Усі закупівлі є допороговими.

ТОВ «Технічний та інформаційний сервіс» зареєстроване у Києві, а його власником є Сергій Кучук та Максим Нечипорук. Останній також є директором ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк», яке також отримує замовлення від прокуратур.

За данними Smida за 2017 рік, акціонерами  ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк» є Зіновій Козицький (42,7%), Ольга Петренко (17,9%) та Юрій Петренко (24,7%).

Зіновій Козицький – відомий бізнесмен нафтовидобувної галузі. Йому належить низка спецдозволів на видобуток [2] нафти, зокрема у Львівській області. Також він активно займається альтернативною енергетикою, його компанія «Еко-Оптіма» будує вітрові, сонячні та  гідроелектростанції. Окрім цього, Козицький є співвласником компанії, яка реалізує у Львові проект велопрокату NextBike, про що раніше писали [3] «НГ.Львів».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/04/08/firma-menedzhera-kozyts-koho-otrymala-3-7-mln-hrn-na-obsluhovuvannia-saytiv-prokuratury/

URLs in this post:

[1] замовлення: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-04-03-000899-c

[2] видобуток: https://zaxid.net/kozitskiy_skupiv_naftogazovi_rodovishha_n1360108

[3] писали: http://ngl.media/2016/04/04/kozytskyj-vidkryv-u-lvovi-prokat-velosypediv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.