Освітяни в Хусті обирали постачальника яєць серед підприємців з одним офісом та холодильником

18 Березня 2019

Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради 13 березня підписав договір з підприємцем Максимом Корольковим на поставку яєць 251 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

На торгах єдиним конкурентом переможця був 28-річний підприємець Юрій Дубровський. Під час аукціону учасники не змагалися між собою, однак ціна Максима Королькова була на 8,7 тис. грн дешевшою.

Підприємець Корольков здає в оренду нежитлове приміщення, офіс та морозильну і холодильну камери своєму конкурентові Дубровському з січня 2019 року в м. Хуст на вул. Німецькій, 51. Сам переможець також користується приміщеннями та обладнаннями за цією адресою.

На поточні торги Юрій Дубровський не завантажив усіх потрібних документів, яких вимагав замовник. Також на іншу закупівлю Дубровський подав аналогічний договір, згідно з яким він постачав продукцію бізнес-партнерові Королькова Тарасові Савочкіну. Ці підприємці разом співволодіють ТОВ «МК Компані ЛТД».

Учасники вже в п’ятий раз зустрічаються на торгах, при цьому Юрій Дубровський кожного разу не подає усіх потрібних документів.

Максим Корольков зареєстрований як підприємець 2002 року в районному центрі Виноградів. Юрій Дубровський веде підприємницьку діяльність з січня 2018 року, зареєстрований в м. Хуст. Протягом 2018-2019 років Дубровський отримав замовлень на 1,6 млн грн, а Корольков – 2,1 млн грн.

Згідно з договором, підприємець Максим Корольков постачатиме яйця в школи та дитячі садочки в м. Хуст по 2,89 грн/шт. Ціна на продукт відповідає ринковим.

Матеріал підготовлено в рамках проекту IWPR за підтримки МЗС Норвегії