У дорогу від Мукачево до Нижнього Коропця «закатають» понад 22 млн грн

07 Березня 2019

Мукачівська районна державна адміністрація за результатом відкритих торгів 5 березня підписала договір з ТОВ «Агрошляхбуд-М» на капітальний ремонт автошляху місцевого значення. Сума контракту становить 22,3 млн грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

За цим договором проведуть капітальний ремонт 9,1 км дороги місцевого значення С 070707 Мукачево-Шенборн-Нижній Коропець. Таким чином середня вартість ремонту одного кілометра становитиме 2,45 млн грн. Роботи планують завершити до кінця 2021 року.

Окрім компанії-переможця участь у торгах взяло лише один учасник, приватне підприємство «Євроімекс-Інвест» із остаточною пропозицією на 239 тис. грн дорожчою.

Згідно з договірною ціною, витрати фірми на заробітні плати працівникам дорівнюватимуть 325 тис. грн, тобто 1,45% від суми закупівлі, а прибуток закладено на рівні 114 тис. грн (0,51% відповідно). Під час виконання робіт компанія використовуватиме продукцію власного асфальтобетонного заводу у Мукачеві. Як раніше писали «НГ. Львів», ТОВ «Агрошляхбуд-М» здає в оренду техніку ТОВ «Карпатська будівельно-транспортна компанія», яке належить Віталієві Гільтайчукові, колишньому заступникові міського голови Мукачева.

ТОВ «Агрошляхбуд-М» зареєстроване у Мукачеві, а його директором є Михайло Бізіля, а серед засновників Галина Бізіля (94,6% статутного капіталу), Віктор Цвік (2,6%), Андрій Тюх (1,5%) та Володимир Бізіля (1,2%). З початку 2018 року ТОВ «Агрошляхбуд-М» отримало 98 держзамовлень на 286 млн грн, усі з яких у Закарпатській області.

Матеріал підготовлено в рамках проекту IWPR за підтримки МЗС Норвегії