Київська фірма з пов’язаним ФОПом розіграла тендер на прибирання тернопільської «Укрпошти»

11 Лютого 2019

Тернопільська дирекція АТ «Укрпошта» 8 лютого, за результатом відкритих торгів підписала договір з приватним підприємцем Віталієм Лобком на послуги з прибирання приміщень товариства на загальну суму 789 тис. грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Згідно з договором, переможець торгів щоденно прибиратиме приміщення 16 філій пошти загальною площею 16 тис. кв.м та їх прибудинкові території. Філії розташовані у Тернополі та районних центрах області.

Окрім переможця, участь у торгах взяло ще троє учасників: ТОВ «Сі Ен Сі Компані» та приватні підприємці Роман Піцик і Людмила Шовдра. Остаточні пропозиції двох останніх були на 100 грн та 146 тис. грн дорожчими. Пропозиція ТОВ «Сі Ен Сі Компані» була на 100 грн дешевшою, однак її відхилили, оскільки учасник надав неповну довідку про те, чи підпадає він під дію Закону України «Про санкції».

Варто зазначити, що Віталій Лобко та ТОВ «Сі Ен Сі Компані» завантажили свої документи з однаковими назвами файлів із різницею у 20 хвилин, а також користуються однаковою електронною поштою, телефоном та адресою.

Крім цього, у пропозиціях обох учасників наявний однаковий дефект друку, що може свідчити про те, що документи готувала одна й та ж особа.

ТОВ «Сі Ен Сі Компані» зареєстровано у селищі Гостомель на Київщині, а його власниками є Оксана Мень та Дмитро Ревун. З Віталієм Лобком фірма конкурує вже втретє, до того змагались за два замовлення Святошинської районної адміністрації Києва.

Віталій Лобко прописаний у місті Біла Церква і з початку 2018 року отримав 8 держзамовлень на 781 тис. грн, не враховуючи вищезгаданого контракту.