- NGL.media - https://ngl.media -

Львівські «муніципали» придбають старий Land Cruiser для мобільного пункту відеонагляду

23.01.2019 @ 08:30 в Львів,Новини

[1]

Toyota Land Cruiser 1995 р.в. фото умовне (auto.ria)

Управління безпеки міста Львівської міської ради 17 січня підписало договір про купівлю позашляховика Toyota Land Cruiser за 309,8 тис. грн у львів’янина Олега Шумова. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro [2].

Автомобіль, який планують придбати в управління, 1995 року випуску і саме такою є його ринкова вартість за оцінкою експертів. Схожі за тезнічними характеристиками автомобілі продають на ринку вартістю від  270 тис. грн до 480 тис. грн.

Учать в торгах, крім переможця, взяли ще двоє учасників ТОВ «Гард» та ТОВ «Інженіринг-Аналітика», які запропонували ціну вищу на 4 тис. грн та 10 тис. грн відповідно.

Такий автомобіль управління безпеки міста придбало для подальшого його переобладнання в мобільний пункт відеонагляду, що буде використовуватися для потреб не лише управління, але й обласного управління Нацполіції. Завершити його переобладнання планують до травня поточного року, кошторис буде оприлюднено пізніше.

Як пояснив представник управління безпеки міста Павло Пец, Toyota Land Cruiser була обрана через значні габарити.

«Ми шукали достатньо габаритний автомобіль, щоб на його базі розгорнути мобільний пульт відеонагляду, який буде обладнаний камерами та системами розпізнавання номерів та обличчя. Він буде працювати в режимі патруля, а також для супроводження, наприклад, масових акцій», – пояснив Пец.

Крім того, за його словами, автомобіль за його технічними характеристиками є досить дешевим в обслуговуванні, наприклад, розхід дизельного пального становить 9-10 літрів на км.

Управління безпеки міста було створено у жовтні 2018 року, раніше називалось управлінням муніципальної дружини, чинний керівник – Юрій Діль.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/01/23/lvivski-munitsypaly-prydbayut-staryj-land-cruiser-dlya-mobilnoho-punktu-videonahlyadu/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2019/01/111-4.jpg

[2] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-12-10-004748-c

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.