У Коломиї побудують суд за 70 млн грн

25 Грудня 2018

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області 20 грудня підписало договір з ПП «Промбудсервіс-Косів» на будівництво Коломийського міськрайонного суду за 69,5 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, фірма зведе приміщення суду в Коломиї на проспекті М. Грушевського, 92 (поблизу кільця). Окрім загальнобудівельних робіт, компанія зробить насосну станцію та інженерні системи: каналізацію, електрику, опалення, сигналізацію тощо. Всередині встановить турнікети та потрібні медійні пристрої та поставить меблі: комп’ютери, телевізори, дивани тощо. Фірма також освітить, озеленить та обгородить територію суду.

Компанія повинна завершити будівництво до кінця 2020 року. При цьому вона отримає 1,4 млн грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 8,5 млн грн.

На торгах фірма-переможець змагалася з ТОВ «БК Структура» та ТОВ «Стройтек Інвест Сіті». Під час торгів лише два учасники знизили свої пропозиції на 265-816 тис. грн, фірма «Стройтек Інвест Сіті» залишила ціну незмінною.

Косівське підприємство «Промбудсервіс-Косів» працює на ринку з 2005 року. Його власником та директором є Володимир Тинкалюк.

Протягом 2017-2018 років фірма отримала замовлень на 513 млн грн, враховуючи поточну угоду. Серед них – будівництво міжнародного центру студентської молоді в с. Микуличин (Яремчанський район) за 166 млн грн та будівництво дитсадочка в с. Стопчатів (Косівський район) за 19 млн грн.