- NGL.media - https://ngl.media -

Фірми з оточення Бахматюка знову позмагалися за мільйонний тендер на харчування хворих

26.11.2018 @ 09:30 в І-Франк,Новини

Івано-Франківська обласна клінічна лікарня в результаті проведеної закупівлі уклала угоду з ТОВ «Медхарчопром» на послуги з харчування хворих. Сума договору становить близько 1 млн грн, про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro [1].

Згідно з договором, компанія надаватиме кейтирингові послуги трохи більше місяця, до кінця 2018 року і готуватиме їжу за спеціальними раціонами (для дітей, ветеранів, зондове харчування тощо). Вартість найдорожчого раціону становить 54 грн на день.

Крім переможця, участь у торгах взяла одна компанія – ТОВ «Захід Агро Буд Торг» із пропозицією на 7 тис. грн дорожчою. Учасники не торгувались і не знижували ціни. Трохи більше місяця тому обласна лікарня вже проводила аналогічну закупівлю, де також змагались ці фірми, про що писали [2] «НГ.Львів».

ТОВ «Захід агро буд торг» зареєстровано рік тому в Івано Франківську. Основним видом діяльності фірми зазначено виробництво цукру, а належить вона Тарасові Бариляку, який також є директором та співвласником сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Агро-Пуків» та депутатом [3] Пуківської сільради.

Компанія вдруге бере участь у торгах, і вдруге змагається ТОВ «Медхарчопромом» однак наразі їй не вдалось отримати жодного держзамовлення.

Також Бариляку разом із Сергієм Стефураком належить компанія «Агропромбудтехніка». Сергій Стефурак в свою чергу є колишнім власником будівельної компанії ТОВ «Континенталь», серед засновників якої є компанія ТОВ «Західно український будівельний ресурс» (51%). Договори саме з цією компанією надає ТОВ «Захід Агро Буд Торг» в якості підтвердження аналогічних договорів.

Сергій Стефурак свого часу теж змагався у тендерах на харчування хворих, але як власник фірми «Діміра-2005», і також конкурував з ТОВ «Медхарчопром». У 2010 році АМКУ оштрафував [4] їх за змову на торгах і на 3 роки позбавив їх права брати участь у тендерах.

ТОВ «Медхарчопром» порівну належить Петру Недільському та Надії Новіковій. Остання є давнім партнером та менеджером відомого бізнесмена Олега Бахматюка, якому належить група компаній «Укрлендфармінг». Новіковій належить низка підприємств, зокрема, є співвласницею фермерського господарства «Укрлендфармінг».

Сергій Стефурак також пов’язаний з Бахматюком та Надією Новіковою, оскільки він є директором та власником 1% ТОВ «Торгово-консалтингова група «Фаворит», 99% якої належать компанії ТОВ «ТМ Фаворит», де керівником є власне Надія Новікова, а обидві компанії належать до групи «Укрлендфармінг».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/11/26/firmy-z-otochennya-bahmatyuka-znovu-rozihraly-miljonnyj-tender-na-harchuvannya-hvoryh/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-10-12-001046-a

[2] писали: http://ngl.media/2018/10/09/menedzhery-bahmatyuka-zaluchyly-novoho-hravtsya-i-podilyly-tender-na-majzhe-dva-mln-hrn-vid-oblasnoji-likarni/

[3] депутатом: http://cvk.gov.ua/pls/vm2015/PVM058?PID112=61&PID102=6284&PF7691=6284&PT001F01=191&rej=0&pt00_t001f01=

[4] оштрафував: https://kurs.if.ua/articles/nezminnyy_goduvalnyk_yak_otochennya_bahmatyuka_vygraie_milyony_na_harchuvannya_hvoryh_ivanofrankivskoi_okl_63935.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.