Фірма з оточення начальника Тернопільської САД отримала 13-мільйонний підряд на Івано-Франківщині

23 Листопада 2018

Ямницька сільська рада об’єднаної територіальної громади в результаті проведених торгів уклала договір з ТОВ «БМБуд» на капітальний ремонт вулиці Шевченка у селі Павлівка (Івано-Франківська область). Сума укладеної угоди становить 13,5 млн грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічним завданням, переможець за ці кошти проведе підготовчі роботи, прокладе нове асфальтне покриття, встановить дорожні знаки та намалює розмітку. Згідно з договірною ціною, компанія витратить 320 тис. грн на зарплати працівникам (2,37% від суми контракту), а прибуток становитиме 104 тис. грн (0,77% відповідно).

Крім ТОВ «БМБуд» участь у торгах взяли ще три компанії: ТОВ «ПБС», ТОВ «Автомагістраль-ІФ», ТОВ «Шляхбуд-ІФ», однак їх цінові пропозиції були дорожчими на 1 млн грн або більше.

Нагадаємо, що фірма «БМБуд» зареєстрована менше 2 років тому у Тернополі й неодноразово фігурувала у матеріалах «НГ. Львів». Спочатку засновниками компанії були Андрій Самарик та Олександр Івахів – тренери місцевих клубів, до діяльності яких залучений начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик. Раніше фірма отримувала замовлення лише у Тернопільській області.

У серпні цього року єдиним власником фірми став Євгеній Бєлаш, а підприємство переїхало на іншу вулицю.

За 2018 рік ТОВ «БМБуд» отримало 201 замовлення на 567 млн грн. Це перший підряд компанії в Івано-Франківській області.