Львівська податкова відремонтує паркінг та підвали будівлі на Стрийській за майже 30 млн грн

08 Листопада 2018

Головне управління Державної фіскальної служби у Львівські області за результатами відкритих торгів уклало угоду з ТОВ «Підгаєцька будівельна компанія» на капітальний ремонт водовідведення і гідроізоляції нижнього рівня адмінбудинку на Стрийській, 35 у Львові за 29,01 млн грн. Про це повідомляється на порталі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічним завданням, переможець торгів за ці кошти повинен провести демонтаж старих трубопроводів та встановлення нових, провести гідроізоляцію приміщення, а також відремонтувати покриття паркінгу довкола будинку, посадити зелені насадження тощо.

Роботи планують завершити до кінця наступного року. Гарантійний термін робіт становитиме 10 років.

Згідно з договірною ціною, витрати компанії на зарплати працівникам становитимуть 5,26 млн грн (тобто 18,1% від суми контракту), а прибуток – 993 тис. грн (3,41% відповідно).

Єдиним конкурентом переможця на торгах виступила ТОВ «Термобуд-Київ» із пропозицією на 572 тис. грн дорожчою. Під час аукціону компанії не знижували першопочаткових цін.

ТОВ «Підгаєцька будівельна компанія» зареєстрована в місті Підгайці (Тернопільська область), а його власником є львів’янин Андрій Залуцький, колишній помічник екс-депутатки  Верховної ради від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Лідії Котеляк.

Загалом з початку року «Підгаєцька будівельна компанія» одержала 17 держзамовлень на 76,92 млн грн, враховуючи дану закупівлю. З яких 15 – від  Мурованської сільської ради (Пустомитівський район).