- NGL.media - https://ngl.media -

Освітлення на Стрийській реконструює тендерний новачок за 8 млн грн

09.10.2018 @ 09:30 в Львів,Новини

ЛКП «Львівсвітло» 2 жовтня поточного року підписало договір на реконструкцію зовнішнього освітлення на вулиці Стрийській (від вул.Хуторівка до межі міста) з ТОВ «ВілКом Монтаж» за 8,1 млн грн. Про це повідомляється [1] на сайт електронних закупівель Prozorro.

Участь в торгах взяли чотири підприємства, з них здолбунівське ТОВ «Комбінат комунальних підприємств» запропонувало дешевшу на 300 тис. грн ціну, проте пропозицію було відхилено через невідповідність тендерної документації. В протоколі зазначено, що фірма не надала табличку з переліком необхідних матеріалів та конструкцій, а також неправильно склала дефектний акт. Решта пропозицій були дорожчими, ніж у переможця.

Згідно з угодою, на вулиці Стрийські встановлять 199 люмінесцетних або ртутних світильників. Всі роботи повинні завершити до 27 грудня 2018 року. Фірма-переможець отримає від підряду 307,22 тис. грн прибутку, а на зарплату працівникам витратить 510,12 тис. грн.

Власниками ТОВ «ВілКом Монтаж» у рівних долях є Назарій Демидів, Андрій Панас та Остап Шипайло. Останній також володіє ще низкою енергетичних та будівельних підприємств, зокрема, ДП «Львівська енергетична» та «Карпатбуд девелопмент».

Підприємство, створене лише вісім місяців тому, – у лютому 2018 року. Проте з того часу, згідно з даними Prozorro, вже отримало 28 підрядів на суму 20,85 млн грн, в більшості випадків – це прямі договори.

Щодо участі у відкритих торгах, то як раніше повідомляли [2] «НГ.Львів», у травні цього року фірма «ВілКом Монтаж» розіграла тендер від червоноградських комунальників разом із фірмою «СЕТО» – «конкуренти» подали на торги довідки, які тендерний комітет вимагав у довільній формі, з ідентичним текстом та пунктуацією.

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/10/09/tendernyj-novachok-rekonstruyuje-osvitlennya-na-vulytsi-stryjskij-za-8-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] повідомляється: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-08-30-001106-c

[2] повідомляли: http://ngl.media/2018/05/04/chervonohradski-komunalnyky-zrobyly-vse-mozhlyve-aby-prydbaty-svitylnyky-po-10-tysyach-v-ulyublenoji-firmy/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.