Підприємці з однаковими документами позмагалися за реконструкцію ЦНАПу в Тернопільській області

03 Жовтня 2018

Мельнице-Подільська селищна рада 28 вересня підписала договір з підприємцем Віталієм Тростинським на реконструкцію адмінприміщення Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) в смт. Мельнице-Подільська (Борщівський район) за 3,8 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, будівлю реставрують під «Прозорий офіс». Усі роботи завершать до грудня цього року. При цьому підприємець отримає 65 тис. грн, на заробітну плату піде 666 тис. грн.

У тендері переможець змагався з єдиним конкурентом – підприємцем Андрієм Гринчуком. Початкові пропозиції учасників становили 3,8 млн грн, однак під час торгів підприємці знизили їх до 3,7 млн.

Спочатку переможцем аукціону став Андрій Гринчук, ціна якого була на 5 тис. грн нижчою, аніж ціна конкурента. Однак він вчасно не подав потрібні документи, тому його відхилили. Відтак тендерний комітет уклав угоду з Віталієм Тростинським.

У довідці про учасника, яку конкуренти завантажили на торги, вони обоє вказали однакову електронну пошту – svit-dverey@i.ua. Також підприємці надали декілька аналогічно складених довідок: про працівників, про захист довкілля, про несудимість тощо.

Віталій Тростинський веде свою діяльність з 2016 року. Протягом 2017-2018 років він отримав 16 замовлень на 6,5 млн, враховуючи поточну угоду.

Андрій Гринчук зареєстрований як підприємець у січні цього року. Наразі він отримав одне замовлення на 1,4 млн грн.

На торгах підприємці зустрілися вперше.