Дружина депутата облради Мироняка відремонтує школу в рідному селі за понад 5 млн грн

06 Вересня 2018

Департамент будівництва житлово-комунального господарства містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації в результаті відкритих торгів підписав договір з ТОВ «Зорі Карпат» на капітальний ремонт школи в селі Микуличин (Яремчанський район) за 5,1 млн грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Технічним завданням передбачається, що переможець торгів проведе ремонт даху: гідро- та теплоізоляцію, облаштування слухових вікон, нової покрівлі і т. д., а також встановить нову огорожу, відремонтує тротуари та доріжки.

Згідно з договірною ціно витрати компанії на заробітну плату працівникам становитимуть 781 тис. грн, (15,24% від суми контракту), а прибуток – 53 тис. грн (1,03%). Роботи планують завершити до кінця 2019 року.

Крім переможця участь у торгах взяв лише один учасник: ТОВ «Ековестбуд» із пропозицією на 181 тис. грн дорожчою. Під час торгів компанії не знижували цін.

ТОВ «Зорі Карпат» зареєстровано в селі Микуличин, його власницею є Надія Мироняк – дружина депутата Івано-Франківської обласної ради від фракції «Батьківщина» Андрія Мироняка.

В своїй декларації Андрій Мироняк вказує, що також є директором фірми й одержав в ТОВ «Зорі Карпат» минулого року 55 тис. грн заробітної плати.

Це перше держзамовлення компанії в 2018 році, раніше у 2016 році фірма підписала 5 контрактів на 1,4 млн грн, зокрема два договори з тою ж  Микуличинською ЗОШ на 467 тис. грн.