Поки нас не було: розірвані договори, скасовані закупівлі

  1. Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА “передумало” проводити закупівлю на ремонт ділянок доріг, які вже замовила місцева служба автомобільних доріг

Нагадаємо, управління капітального будівництва Тернопільської ОДА оголосило відкриті торги на поточний середній ремонт доріг місцевого значення в Козівському, Підгаєцькому та Бережанському районі загальною очікуваною вартістю 42,7 млн грн. Ремонт частини з визначених у тендерній документації доріг замовили за прямими договорами «тендерники» САД Тернопільської області. 21 серпня управління капітального будівництва опублікувало протокол про відміну закупівлі.

  1. Залізнична районна адміністрація Львівської міської ради розірвала два договори з ТОВ «Арм-Еко»

Нагадаємо, РА замовила модернізацію із заміною обладнання двох пасажирських ліфтів за понад 1,7 млн грн у ТОВ «Арм-Еко». Причому конкурентом було ТОВ СРБУ «Волиньліфт», чия співзасновниця є бізнес-партнеркою одного із власників «Арм-Еко». З довідки «Арм-Еко» про працівників також стало відомо, що співвласниця СРБУ «Волиньліфт» Орислава Стасюк на момент торгів працювала в «Арм-Еко» на посаді головного інженера проекту.

  1. КП «Комунгосп» на Івано-Франківщині розірвало договір з  ТОВ «Мануфактурагруп»

Нагадаємо, комунальники підписали договір з ТОВ «Мануфактурагруп» на закупівлю розпилювача бітумної емульсії (гудронатора) за 109 тис. грн. А конкурентом був підприємець з ідентичним телефонним номером та документами. Замовник розірвав договір.

Редакція “Наші гроші. Львів” дякує юристам та експертам “Центр громадського моніторингу та досліджень”, “Тисни” (Bihus.Іnfo), “Центр протидії корупції” за регулярне оскарження виявлених журналістами порушень.