- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма і підприємець з одного холдингу позмагалися за майже 300 тис. грн на встановлення терміналів для оплати атракціонів

25.07.2018 @ 08:30 в Новини,Тернопіль

КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» 19 липня підписало договір з ТОВ «Сімпл пей» на придбання та монтаж автоматичної системи оплати за відвідування атракціонів за 295 тис. грн. Про це стало відомо [1] з сайту електронних закупівель Prozorro.

До комплекту цієї автоматичної системи входять три термінали для прийому готівки за 201 тис. грн (67 тис. грн за одиницю), ноутбук за 17,5 тис. грн, а також програмне забезпечення, яке обійдеться замовникові у 76,5 тис. грн.

У тендері компанія-переможець змагалася з підприємцем Наталією Лорер. Під час торгів учасники не знижували своїх пропозицій, однак ціна «Сімпл пей» була на 4 тис. грн дешевшою.

Засновниками «Сімпл пей» є Леонід Гаєвський та Андрій Риндя, який також керує цією компанією. Конкурентка фірми Наталія Лорер разом із Олексієм Гаєвським співволодіє ТОВ «Компанія «Спецгруп», в якій директором з 2012 року працює Леонід Гаєвський.

Як вказано на офіційному сайті «Сімпл пей», фірма є розробником нового всеукраїнського сервісу онлайн-платежів «My Pay». Також на сайті зазначено, що компанія входить [2] у холдинг ТОВ «Компанія «Спецгруп». До того ж, «Компанія Спецгруп» та «Сімпл пей» розташовані за однією адресою – вул. В. Стуса, 2Д (офісне приміщення).

ТОВ «Сімпл пей» працює на ринку з 2014 року, його юридичне місцерозташування – м. Одеса. Протягом своєї діяльності фірма двічі взяла участь в торгах, з яких перемогла лише у поточній закупівлі. Наталія Лорер зареєстрована як приватний підприємець 2010 року в Одесі. Вона брала участь лише в поточному тендері. Раніше конкуренти на торгах не зустрічалися.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/07/25/firma-i-pidpryjemets-z-odnoho-holdynhu-pozmahalysya-za-majzhe-300-tys-hrn-na-vstanovlennya-terminaliv-dlya-oplaty-atraktsioniv/

URLs in this post:

[1] відомо: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-06-08-002105-a

[2] входить: https://mypay.ua/ua/about.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.