- NGL.media - https://ngl.media -

«Онурівська» фірма отримала в оренду 4 га землі в Миколаївському районі

11.06.2018 @ 08:30 в Львів,Новини

Львівська обласна державна адміністрація 4 червня видала розпорядження про надання в оренду двох ділянок на території Миколаївського району (Львівська область) ТОВ «Агробудсервіс».

Згідно з розпорядженням, фірма «Агробудсервіс» орендуватиме дві ділянки (1,0065 га і 2,1893 га), які розташовані за межами с. Тростянець. Ці землі «Агробудсервіс» використовуватиме для розміщення та використання своїх будівель для розширення Південно-Тростянецького піщаного кар’єру. Компанія орендуватиме ділянки на термін дії спеціального дозволу на користування надрами.

ТОВ «Агробудсервіс» зареєстроване 1993 року, його юридичне місцерозташування – с. Тростянець (Миколаївський район). Власниками фірми є ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Ефе Бетон», кінцеві бенефіціарні власники – громадяни Туреччини Ісхан та Онур Четінджевіз.

Згідно з даними «Геоінформ України», ТОВ «Агробудсервіс» отримало спецдозвіл на видобування піску на Південно-Тростянецькому родовищі у березні 1995 року. Він діятиме до 6 березня 2035 року.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/06/11/onurivska-firma-otrymala-v-orendu-4-ha-zemli-v-mykolajivskomu-rajoni/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.