- NGL.media - https://ngl.media -

Львівська облрада не звільнятиме керівника свого КП, який майже щомісяця порушує закон Про запобігання корупції

01.06.2018 @ 16:01 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ,Новини

Керівника комунального підприємства Львівської облради «Нерухомість та майно» Романа Люлюка, який регулярно виписував собі та дружині премії з нагоди релігійних та державних свят, залишать на посаді. Матеріали службового розслідування, початого після оприлюднення у ЗМІ інформації про цей випадок, відправили до Нацполіції для складання протоколу за неповідомлення Романом Люлюком про конфлікт інтересів. Про це повідомляє [1] сайт ZAXID.NET.

Як розповів журналістам сайту безпосередній керівник Романа Люлюка, начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра, під час службового розслідування справді виявили порушення.

«Дійно є питання конфлікту інтересів – він не заявляв про конфлікт інтересів і у матеріалах службового розслідування ці всі моменти зафіксовані. Далі все йде за процедурою – протоколи про адмінпорушення мають складати правоохоронні органи, які, як мені відомо, зараз розглядають цей випадок. Сам Роман Люлюк продовжує працювати на своїй посаді», – розповів Микола Бандра.

Він також уточнив, що виявлені під час службового розслідування порушення не є підставою для звільнення керівника КП «Нерухомість та майно».

«Так, порушення були, але вони не є підставою для звільнення. Роман Люлюк у встановленому законом порядку буде притягнутий до адміністративної відповідальності. На тому підприємстві взагалі проблема з кадрами і якщо зараз це підприємство ще трохи хитнути, то там взагалі будуть великі проблеми по людському фактору», – додав Микола Бандра.

Нагадаємо, службове розслідування щодо призначення премій у комунальному підприємстві «Нерухомість та майно» Львівська облрада розпочала після публікації статті «І на Трійцю, і на Покрову» [2] на сайті «Наші гроші. Львів». В який ми виявили, що унікальний випадок преміювання на комунальному підприємстві, засновником якого є Львівська обласна рада. Працівників цього комунального підприємства преміюють з нагоди з усіх великих свят і навіть «виписують» восени ще по два оклади на купівлю бульби. А й тому, що керівник підприємства з початку 2017 року і досі підписав 24 накази про преміювання своєї дружини, яка працює разом з ним, та ще 10 разів преміював сам себе.

Наприклад, у грудні 2017 року всі працівники підприємства отримали премію у розмірі двох посадових окладів з нагоди свята св. Миколая та Нового року; 16 березня працівникам виділили премію у розмірі одного посадового окладу до Дня працівника житлового господарства. Додаткову зарплату працівникам «Нерухомості та майна» виплачували і на свято Святої Трійці, і за нагоди річниці прийняття Конституції України, і на честь Дня незалежності, і з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/06/01/lvivska-oblrada-ne-zvilnyatyme-kerivnyka-svoho-komunalnoho-pidpryjemstva-yakyj-majzhe-schomisyatsya-porushuje-zakon-pro-zapobihannya-koruptsiji/

URLs in this post:

[1] повідомляє: https://zaxid.net/lvivska_oblrada_ne_zvilnyatime_chinovnika_yakiy_za_rik_vipisav_svoyiy_druzhini_22_premiyi_n1457968

[2] «І на Трійцю, і на Покрову»: http://ngl.media/2018/05/08/i-na-trijtsyu-i-na-pokrovu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.