Працівники комунального підприємства облради отримують по два оклади на закупівлю овочів та фруктів

Працівники комунального підприємства «Нерухомість та майно» регулярно отримують премії до низки державних, релігійних та професійних свят. Крім того, вони отримали «матеріальну допомогу для закупівлі сільськогосподарської продукції на зимовий період» у розмірі двох посадових окладів. Про це йдеться в матеріалі «Наші гроші. Львів» про преміювання на підприємстві «І на Трійцю, і на Покрову».

Так, 4 грудня 2017 року всі працівники, включно з директором підприємства, отримали премію у розмірі двох посадових окладів з «Нагоди релігійного свята Святого Миколая та святкування Нового року». А 16 березня, традиційно, виписують премію у розмірі одного посадового окладу до «Дня працівника житлового господарства».

Премією у розмірі одного посадового окладу відзначили працівники комунального підприємства, включно з директором, релігійне свято Святої Трійці, яку виписали 1 червня 2017 року, а вже 16 червня була така сама премія з нагоди 21-ї річниці прийняття Конституції України. У серпні – один оклад на честь Дня незалежності, а 13 жовтня з нагоди «святкового дня – Дня захисника України, релігійного свята Покрови Пресвятої Богородиці» тощо.

Як виявилось, керівник комунального підприємства «Нерухомість та майно» Роман Люлюк підписував накази про премії для працівників, серед яких є його дружина і він сам. З початку минулого року він підписав 24 накази, якими преміював Олену Люлюк, серед них 10, де в списку є також він. Його дружина Олена Люлюк працює в КП на посаді головного економіста з договірних та претензійних робіт.

Роман Люлюк прийняв на роботу свою дружину у 2011 році. У 2015 році за те, що він не повідомив безпосереднього керівника про наявність цього конфлікту інтересів, Романа Люлюка притягнули до адміністративної відповідальності і зобов’язали сплатити 255 гривень штрафу.