Дружина директора «Львівського Промбудпроекту» без торгів отримала 13 замовлень на документацію для казарм

24 Квітня 2018

Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління протягом одного дня підписало 13 договорів на загальну суму майже 1,8 млн грн на розробку проектно-кошторисної документації з ПП «Арт Оселя». Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Усі договори укладено 18 квітня без конкурсних процедур закупівель на однакову суму 135,9 тис. грн. Документацію розроблятимуть для будівництва будівель двох казарм військового містечка №14 та казарми військового містечка №2 в Кам’янець-Подільському, чотирьох казарм військового містечка №1, двох казарм військового містечка №45 та чотирьох казарм військового містечка №25 в Хмельницькому.

До цього «Арт Оселя» отримувала лише одне замовлення, у жовтні минулого року, також від Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління. Тоді договір вартістю 988,4 тис. грн підписали без торгів на реконструкцію виробничого цеху та побутових приміщень, у тому числі штабу і клубу у Луцьку. Інших замовлень, згідно з Prozorro, компанія не отримувала.

ПП «Арт Оселя» створено в лютому 2017 року. Власницею є Ольга Гоцій, дружина директора ДП «Проектний інститут «Львівський Промбудпроект» державного ПАТ «БК «Укрбуд» Олега Гоція.