У Дрогобичі місцева фірма облаштує дитяче інфекційне відділення за майже три мільйони гривень

27 Березня 2018

Комунальне некомерційне підприємство «Дрогобицька міська дитяча лікарня» 23 березня уклало договір на капітальний ремонт частини приміщення під інфекційне відділення лікарні з ТОВ «Термопласт Буд» на суму 2,6 млн. гривень. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Роботи будуть проводити в приміщенні лікарні на вул. Шептицького, 11 в місті Дрогобич. Згідно з тендерною документацією, в приміщенні зроблять підлогу, опалення та вентиляцію, внутрішній водогін, каналізацію та пожежну сигналізацію. «Термопласт Буд» також встановить металопластикові вікна та двері. Всі роботи фірма повинна завершити до 21 грудня 2018 року.

Переможець торгів змагався з єдиним конкурентом – ПП «СЧН-Житло-Буд», що зареєстроване в Бориславі місцевим мешканцем Юрієм Стецуном. В результаті торгів компанія-переможець знизила свою початкову ціну на 99 тис. грн.

ТОВ «Термопласт Буд» було зареєстровано в Дрогобичі у липні 2017 року. Її засновниками є Іван Ільчишин, Михайло Мельник та Василь Кушнір. Останній від моменту створення компанії і до сьогодні є її керівником.

Основним видом діяльності компанії є будівництво житлових і нежитлових будівель. Протягом свого існування фірма «Термопласт Буд» уже взяла участь в 13 тендерах і підписала 10 договорів на будівельні роботи з Дрогобицькою міською радою на загальну суму 1,3 млн. грн.

Дрогобицька міська рада також купувала столярні вироби у Василя Кушніра −  у вересні 2017 року замовила у нього металопластикові вікна на суму 6 тис. грн. Цікаво, що контактний номер ТОВ «Термопласт Буд» на тематичних сайтах з продажу вікон та дверей вказаний як контактний номер ТОВ «Термопласт Плюс», дрогобицького виробника металевих вікон та дверей. Контактною особою там зазначений Василь Кушнір.