Нацпарк доручив лісозаготівельні роботи ФОПу без усіх документів, але з мобілкою свого лісника

07 Березня 2018

Національний природний парк «Сколівські Бескиди» 1 березня підписав два договори з приватним підприємцем Мироном Рибаком на проведення лісозаготівельних робіт вартістю 251,5 тис. грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Підприємець надаватиме послуги із лісозаготівлі 550 куб. м деревини на території Майданівського лісництва вартістю 122,8 тис. грн та 595 куб. м на території Підгородцівського лісництва вартістю 128,7 тис. грн.

Нацпарк в обох випадках проводив допорогову закупівлю, і Мирон Рибак був єдиним учасником. Так само в обох випадках він не завантажив усіх документів, які вимагав замовник. Наприклад, відсутні лист про наявність працівників, довідка про відсутність підстав, визначених у ч.1,2 ст. 17 закону, довідка про підприємця та цінова пропозиція. Втім це не стало на заваді тендерному комітетові.

Мобільний номер телефону, який Мирон Рибак вказав в ЄДР (0676712899), згадується на сайті НПП «Сколівські Бескиди» як контактний Михайла Фединця, лісничого Майданського лісництва НПП «Сколівські Бескиди».

Так само Мирон Рибак при реєстрації на Prozorro вказував дві електронні пошти:  romanfedynets796@gmail.com (сина Михайла Фединця звати Роман) та mfedinets@mail.ru.

У 2017 році від НПП «Сколівські Бескиди» Мирон Рибак отримав замовлень на понад 917 тис. грн.