- NGL.media - https://ngl.media -

На Сколівщині сільська рада «відписала» понад мільйон гривень підприємцю з сумнівною репутацією

30.01.2018 @ 12:22 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ,Новини

Задільська сільська рада Сколівського району 29 січня підписала три угоди на роботи з приватним підприємцем Михайлом Кондрином на загальну суму 1,07 млн грн. Про це повідомляє [1] «Дивись.info» з посиланням на портал публічних закупівель Prozorro.

За ці кошти замовник повинен реконструювати Народний дім в с.Задільське за 385 тис. грн, реконструювати сільську бібліотеку за 386 тис. грн, а також 298 тис. грн виділено на благоустрій території Храму св. Дмитрія у цьому ж селі. Кошториси не оприлюднено.

Михайло Кондрин зареєструвався як підприємець в листопаді 2016 року з основним видом діяльності — торгівля іншими автотранспортними засобами. Раніше Кондрин не брав участі в державних тендерах.

Крім того, Михайло Кондрин також є директором і засновником ГО «Фонд архістратига Михаїла» та приватного підприємства «Наша марка».

ГО «Фонд архістратига Михаїла» займається збором коштів для хворих дітей і неодноразово опинялась в центрі скандалів. Наприклад, ЗМІ писали [2], що голова громадської організації Михайло Кондрин укладав з батьками хворих дітей контракти на збір коштів, за якими громадська організація мала б залишати собі 20% від зібраного. На ділі голова ГО Михайло Кондрин залишав собі 80-90% зібраних грошей.

Михайло Кондрин є досить публічною особою і часто бере участь у патріотичних заходах: громадському обговоренні [3] щодо присвоєння Щирецькій школі імені героя Небесної Сотні чи мітингові-реквіємі з посвяченням [4] «Стели Пам’яті» загиблих Героїв Небесної Сотні. Останню подію він організував сам, де заявив, що був активним учасником Революції Гідності у Києві, отримав там кульове поранення, а тоді поклявся, що обов’язково проведе акцію пам’яті героїв Небесної сотні.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/01/30/na-skolivschyni-silska-rada-vidpysala-ponad-miljon-hryven-pidpryjemtsyu-z-sumnivnoyu-reputatsijeyu/

URLs in this post:

[1] повідомляє: http://dyvys.info/2018/01/29/u-skolivskomu-rajoni-odnomu-fopu-viddaly-azh-try-tendery-na-ponad-miljon-gryven/

[2] писали: https://zik.ua/news/2012/10/11/tehnologiya_blagodiynosti_guchni_imena_i_velyki_prozhekty_373935

[3] обговоренні: http://schyrecka1.blogspot.com/2014/11/blog-post_15.html

[4] посвяченням: https://galinfo.com.ua/photo/vidbuvsya_mityngrekviiem_bilya_kryivky_shcho_nepodalik_obroshynogo16_serpnya_1955go_tut_stavsya_odyn_iz_ostannih_boiv_upa_186091.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.