- NGL.media - https://ngl.media -

Домініканський собор у Львові реставруватимуть за 9 млн грн

14.12.2017 @ 09:00 в Новини

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради 6 грудня  підписало [1] договір на ремонтно-реставраційні роботи з приватним підприємством «Володар-Маркет» на суму понад 9 млн грн. Про це стало відомо з сайту Prozorro.

Йдеться про реставрацію Костелу Домініканців з келіями. Закупівля відбулась за переговорною процедурою, тобто без конкурсу. В обґрунтуванні зазначено, що торги проводили двічі, проте не було достатньої кількості учасників. Насправді їх проводили тричі. Під час одних із торгів зголосились до участі двоє учасників, «Володар-Маркет» та «Арка-Пік», проте пропозиції обох відхилили через невідповідність тендерній документації.

Згідно з кошторисом, на соборі планують замінити покрівлю, відреставрувати вікна та здійснити оздоблення храму особливої складності, обробити усі поверхні вогнетривкою речовиною.

За договірною ціною витрати фірми на зарплату становитимуть 1,59 млн грн (17% від суми), а прибуток — 129 тис. грн (1,43%).

ПП «Володар-Маркет» зареєстроване у Винниках і належить Надії Мелеті. Впродовж 2017 року підприємство отримало замовлень на 23 млн грн в основному від управління охорони історичного середовища та департаменту архітектури та розвитку містобудування. Зокрема, фірма виконували роботи з реставрації музею Пінзеля та куполу будівлі шпиталю на вулиці Рапапорта. Зараз фірма також займається реконструкцією театру імені Леся Курбаса та Чорної кам’яниці на площі Ринок.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/12/14/dominikanskyj-sobor-u-lvovi-restavruvatymut-za-9-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] підписало: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-11-24-000625-c

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.