Бізнес-партнери з Києва розіграли понад 2 млн грн на тендері від львівського локомотиворемонтного заводу

24 Жовтня 2017

ПАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» в результаті відкритих торгів підписало договір з ТОВ «Маркетінвестгруп» на постачання мідного прокату. Сума угоди становить 2,2 млн грн, про це стало відомо з сайту Prozorro.

Замовили мідні вироби: дроти, колекторні профілі та стрічки, всього 11 найменувань. Вартість товару коливалась від 294 до 367 грн/кг.

Єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ «НВП Укрпромвпровадження» з пропозицією на 2 тис. грн дорожчою (0,09% від суми). Учасники закупівлі не торгувались та не знижували пропозицій.

ТОВ «Маркетінвестгруп» належить киянину В’ячеславу Баталову.

Ще донедавна Баталов був співвласником компанії «Контракт-Авто» разом із Михайлом Капирулею, сином Володимира Капируля, який є одним із кінцевих бенефіціарних власників «НВП Укрпромпровадження».

Як раніше писали «Наші гроші», прокуратура підозрює  службових осіб ТОВ «НВП Укрпромвпровадження» в привласненні коштів харківського заводу «Електроважмаш» під час закупівель на 47 млн грн через поставку товарів від фіктивних підприємств. Проте у квітні арешт з рахунків компанії було знято.

Згідно з даними Prozorro, ТОВ «Маркетівестгруп» протягом 2017 року на Львівщині отримало 10 замовлень на 37,1 млн грн.