Львівські «муніципали» носитимуть форму по 2700 грн за комплект

20 Жовтня 2017

Львівське комунальне підприємство «Муніципальна дружина» підписало договір з ТОВ «Іона» на постачання форменного одягу на загальну суму майже 410,1 тис. грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Закупівлю здійснили за неконкурентною переговорною процедурою, оскільки перед тим двічі невдало провели відкриті торги. На них приходила лише компанія «Іона», а тому не дивно, що договір підписали саме з нею.

«Муніципальна дружина» замовила 150 комплектів форменного одягу, який складається зі штанів та куртки, вартістю 2560 грн кожен, а також 150 бейсболок по 174 грн кожна.

У техзавданні торгів було вказано, що замовник хоче придбати бейсболки-шестиклинки Liberty sandwich оливкогового кольору з нанесенням логотипу та форму без утеплення з тканини Ріп-стоп кольору хакі та Болонья оливкового кольору.

Ця ж фірма продала форменний одяг «Муніципальній дружині» і в 2016 році. Тоді, за результатами допорогової закупівлі, замовили 50 комплектів (куртка, штани, кепка) по 2460 грн/комплект.

Форма львівських “муніципалів”. Саме таку і вимагали в техзавданні. Фото Варіанти

Львівське ТОВ «Іона» зареєстровано ще у 1995 році, власником є Василь Мацькович. До нього фірма належала Олександрі та Олександру Царикам, свідчать дані YouControl. Цьогоріч фірма продавала спецодяг Львівському нацакадемічному театру опери та балету ім. С. Крушельницької та Львівському науково-дослідному експертно-криміналістичному центру загалом на 190 тис. грн.