Підприємець, який зареєструвався за тиждень до початку торгів, отримає 7,3 млн грн від військової академії

11 Вересня 2017

Національна академія сухопутних військ імені П. Сагайдачного 6 вересня підписала два контракти на постачання продуктів з приватним підприємцем Ігорем Ревуцьким на загальну суму 7,35 млн грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Замовили 11 найменувань м’яса на 3,81 млн грн та фрукти й овочі (35 найменувань) – на 3,64 млн грн. Ціни на м’ясо відповідають ринковим, в той час як на деякі овочі та фрукти суттєво завищені. Для порівняння вартість базиліку в договорі становить 347 грн/кг, кабачків – 29 грн/кг, баклажанів 29грн/кг в той час як на ринку — 110, 8 і 13 грн/кг відповідно.

30-річний Ігор Ревуцький із Жидачева зареєструвався підприємцем трохи більше ніж за тиждень до оголошення торгів – 21 липня. Перші позитивні відгуки про співпрацю з ним від інших приватних підприємців, які опубліковані на Prozorro, датовані вже 7 серпням.

Його конкурентами на торгах були підприємці Микола Гунчак та Володимир Чубоха. Останній вже згадувався в матеріалах сайту «НГ. Львів». Учасники не змінювали своїх пропозицій під час аукціону. У торгах на овочі та фрукти пропозиція Ревуцького була дешевшою, натомість в торгах на м’ясо – ні. Втім дешевшу на 150 тис. грн пропозицію його конкурента Чубохи відхилили через відсутність сертифікатів та паспортів якості на продукцію.

Згідно з інформацією Prozorro, це перші замовлення для підприємця Ігоря Ревуцького.