Львівська лікарня купила ноутбуки по 9700 грн

11 Серпня 2017

Комунальна 4-а міська поліклініка Львова 4 серпня підписала договір з ТОВ «Ноутбук центр» на придбання 34 ноутбуків загальною вартістю 329 тис. грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Для потреб поліклініки придбали ноутбуки марки Acer Extensa 2519, за 9 700 грн кожен. Фірма надала дворічну гарантію на обслуговування техніки.

Спочатку «НГ. Львів» повідомили, що  у спеціалізованих магазинах комп’ютери з аналогічними показниками і значно більшим об’ємом жорсткого диску продаються значно дешевше – за 6,2 тис. грн. Однак при розрахунку ми не врахували вартість Windows, а також те, що купують SSD і надають дворічну гарантію замість однорічної. 

Крім переможця участь у торгах брав приватний підприємець Андрій Навроцький з пропозицією у 330 тис. грн, що дорівнює очікуваній вартості. Конкуренти не торгувались, тому «Ноутбук центр» переміг з ціною на 132 гривні дешевшою (0,04% від суми замовлення).

Власником і директором ТОВ «Ноутбук центр» є Олександр Бобков. Згідно з Prozorro, протягом 2017 року фірма отримала три замовлення на загальну суму 1,15 млн грн.