У Городку до кінця 2019 року каналізують міський район за 9 млн грн

12 Липня 2017

Городоцька міська рада 3 липня 2017 року підписала договір з ТОВ «Будгарант Групп» на 8,84 млн грн з прокладання каналізації. Про це повідомляє система Prozorro.

Йдеться про такі вулиці Городка як Підгір’я, Дорошенка, Шашкевича, Хоткевича, Окружну та низку прилеглих, на яких проводитимуть роботи з встановлення побутової та дощової каналізації.

Згідно з технічним завданням, переможець розкопає траншеї та прокладе трубопроводи загальною довжиною понад 1,8 км, нанесе антикорозійну ізоляцію та встановить дощоприймальні колодязі. Роботи планують завершити до кінця 2019 року.

Очікувана вартість закупівлі становила 10,4 млн грн. В результаті відкритих торгів ціна зменшилась на 17%. Попри те, що троє учасники торгів – переможець ТОВ «Будгарант Групп», ТОВ «Компанія Комунальник» та ПАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» – не торгувались. Найдешевшою пропозицією була ціна 8,84 млн грн від «Будгарант Групп».

Власником ТОВ «Будгарант групп» з пропискою у Львові є Андрій Пісюра. Фірма заснована у  2014 року, з статутним фондом у 500 грн. З початку 2017 року підприємство отримало підрядів на 28,3 млн грн.

Акціонерами ПАТ «Львського спеціалізованого будівельно-монтажного управління №1» є загалом 386 осіб. За даними SMIDA, головою ПАТ «ЛСБМУ №1» є Василь Хаврак, якому належить 80,5% акцій товариства. Раніше основним бенефіціарним власником був Ігор Булик.

ТОВ «Компанія Комунальник» володіє львів’янин Орест Гойсак.