ЛОДА замовила відео про «чудово розвинений туристичний регіон» за майже 80 тис. грн

04 Липня 2017

Департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації уклав договір з приватним підприємцем Наталією Іскрою  на зйомку туристичного відеоролика за 79,2 тис. грн. Угоду підписали  29 червня 2017 року, повідомляє сайт Prozorro.

Згідно з угодою, переможець створить промоційний туристичний ролик тривалістю 2 хвилини. Мета створення відеоролика, згідно з тендерною документацією, «промоція Львівської області, як чудово розвиненого туристичного регіону». У ньому необхідно показати різноманіття Львівщини та такі аспекти туризму як оздоровлюючий, активний, культурно-пізнавальний, гастротуризм тощо. Основна цільова аудиторія відеоролика іноземні громадяни, а також громадяни України. Ролик повинен бути озвучений англійською мовою професійним диктором-носієм мови. Обов’язковим є використання зйомок з повітря (квадрокоптером).

Участь у торгах, крім переможця, взяли ще п’ять учасників: ТОВ «Діас Трейд» і «Дісней Дізайні» та три приватних підприємці: Віталій Соболевський, Олексій Ясаков, Іван Петренко.

Пропозиції всіх цих учасників були дешевшими – коливались від 13 до 52 тис. грн, проте усі були відхилені. Серед основних причин – відсутність кваліфікованих працівників та нетуристичне спрямування попередніх робіт. Пропозиція переможця була найдорожчою.

У кошторисі робіт від підприємця Наталії Іскри зазначено, що із загальної суми 30 тис. грн буде витрачено на оренду обладнання, 20 тис. грн ‒ на зарплатню знімальній групі, 8,5 тис. грн – на виробничі витрати, 8,3 тис. грн – на монтаж, решту – на підготовку до зйомки, оплату роботи режисера та начитку.

Наталя Іскра – львівська журналістка, директор приватної компанії «coMMuna Production», ведуча місцевого кулінарного шоу «Сніданок з Іскрою».