- NGL.media - https://ngl.media -

Стрийський вагоноремонтний завод викинув три фірми, щоб купити найдорожчий на торгах діоксид вуглецю

26.06.2017 @ 09:30 в Новини

Філія «Стрийський вагоноремонтний завод» ПАТ «Українська залізниця» 20 червня уклала договір з ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”» на поставку 800 т рідкого діоксиду вуглецю за 3,36 млн грн. Про це повідомляється [1] на сайті Prozorro.

Так, замовлено рідкий двоокис вуглецю білоруського виробника ВАТ «Гродно Азот», 2016-2017 року виготовлення.

Участь в аукціоні взяли чотири фірми – ПАТ «Львівський хімічний завод» (2,75 млн грн), ТОВ «Сектор газу» (2,76 млн грн), ТОВ «ЕйСіПі Україна» (3,28 млн грн) та ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”» (3,36 млн грн).

Замовник відхилив три дешевші від виграшної пропозиції, посилаючись на невідповідність вимогам тендерної документації. Зокрема, ТОВ «ЕйСіПі Україна» викинули через те, що «преамбула проекту договору не відповідала проекту договору згідно тендерної документації».

Преамбула проекту договору, викинутого із закупівлі приватника і зразок від замовника нижче.

[2]

Пропозицію ПАТ «Львівський хімічний завод» відхилили у зв’язку з відсутністю проекту договору, а ТОВ «Сектор газу» – через неподання інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.

Відтак, замовлення отримало ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”». Згідно з договором, вартість 1 т рідкого діоксиду вуглецю становить 4,2 тис. грн з ПДВ.

Київське ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”» зі «статутником» 6 тис. грн ділять киянин Ігор Хмелюк, прописаний у Ірпіні Едуард Алєсін та мешканець Херсонської області Михайло Фурман. Алєсін володіє також ПП «КБТЕХ», зареєстрованим в Одесі, та співволодіє ТОВ «Торговий дім “Альянс трейд”» разом з донеччанином Максимом Кривозубовим.

З початку року ТОВ «Сервісна компанія “Шеврон”» отримала держзамовлень на майже 3 млн грн.

Довідка

Основні області застосування рідкого діоксиду вуглецю:

  • для виготовлення газованих напоїв,
  • як захисний газ при зварюванні,
  • для виробництва сухого снігу та сухого льоду,
  • в якості холодоагенту в харчовій, хімічній промисловості,
  • в системах пожежогасіння.

Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/06/26/stryjskyj-vahonoremontnyj-zavod-vykynuv-try-firmy-schob-kupyty-najdorozhchyj-na-torhah-dioksyd-vuhletsyu/

URLs in this post:

[1] повідомляється: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-05-12-002473-b

[2] Image: http://ngl.media/?attachment_id=13994

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.