Добре знайома протитуберкульозному диспансеру фірма підремонтує одне з його відділень за 2 млн грн

14 Червня 2017

Комунальна установа Львівської обласної ради «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» 9 червня підписала договір з ТОВ «Орбудсервіс» щодо послуг на поточний середній ремонт власних туберкульозних відділень (друге фтизіатричне відділення) за 2,07 млн грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Йдеться про відділення лікарні на вул. Зеленій, 477 у Львові. У перелік робіт по об’єкту, що мають бути виконані до кінця року, входять демонтажні роботи, улаштування перегородок, заповнення дверних та віконних прорізів, улаштування покриттів з плитки та ламінату, плінтусів, оздоблювальні, сантехнічні роботи. Також підрядник зобов’язаний провести електромонтажні роботи.

Згідно з договірною ціною, на заробітні плати піде 339 тис. грн (16,38%), у вигляді прибутку фірма отримає 48 тис. грн (2,33%).

Крім того, сторони передбачили кошти на покриття ризику та додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами – 98,8 тис. грн.

Участь в аукціоні взяли дві фірми – ТОВ «Орбудсервіс» та ТОВ «Метрополіс». Компанії не торгувались, а перемога дісталась «Орбудсервісу», чия цінова пропозиція була дешевшою на 0,2%.

ТОВ «Метрополіс» ділять львів’яни Роман Мних (20%) та Владислав Крижанівський (80%). Останній володів нині припиненою корпорацією «Галтрансрембуд». Згадані фірми свого часу розіграли тендер Малехівської сільради на будівництво відпочинкового комплексу вартістю 3,29 млн грн.

ТОВ «Орбудсервіс» зі статутним капіталом в 1 тис. грн зареєстроване у серпні 2014 року. За даними YouControl, протягом 2015-2016 років фірма отримала замовлень на понад 25 млн грн.

Одноосібним власником та керівником є прописаний у Львові Олег Костик. Він також володіє ПП – Фірма «Орбудсервіс», керівником якого є його донька Ореста Демчук. Обидві компанії зареєстровані за однією адресою – на вул. Науковій, 7А у Львові.

Як раніше повідомляли «НГ. Львів», ПП – Фірма «Орбудсервіс» є давнім підрядником діагностично-лікувального центру. Підприємство виконувало ремонтні роботи по об’єктах центру у 2008 році (капремонт), 2011-2013 рр. (поточні ремонти).

Додамо, Олег Костик разом з Іваном Гаником володіє ТОВ «Дельтабуд», яке протягом 2016 років отримало держзамовлень на 2,37 млн грн, а у 2017-му отримало підряд від ЛНУ ім. І. Франка на реконструкцію будівлі санаторію-профілакторію та поліклініки під студентський гуртожиток на 220 осіб за рахунок прибудови за 9,07 млн грн.