- NGL.media - https://ngl.media -

Пов’язані фірми “розіграли” тендер на медичний газ для туберкульозного диспансеру

12.06.2017 @ 09:00 в Новини

«Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» 6 червня підписав угоду на поставку медичного газу з ТОВ  фірма «Львівкисень» на суму 429 тис. грн. Про це стало відомо з сайту [1] публічних закупівель Prozorro.

Придбають медичний кисень у балонах по 3 л та 40 л. Єдиним конкурентом на торгах виступило ПАТ «Львівський хімічний завод», яке запропонувало кисень, кубічний метр якого був дешевший лише на 12 копійок. Загалом різниця у їх пропозиціях становить 1,3 тис. грн.

Цікаво, що «Львівкисень» зазначає, що володіє виробничою дільницею у Львові на вулиці Рахівській, 16, а саме ця адреса є місцем розташування «Львівського хімічного заводу». Крім того, у паспортах якості кисневих балонів в усіх своїх тендерних пропозиціях «Львівкисень» вказує виробником «Львівський хімічний завод».

[2]

За даними Prozorro, з початку 2017 року «Львівкисень» з продукцією від «Львівського хімічного заводу» переміг у дев’яти тендерах з 15, в яких брав участь на загальну суму 5,25 млн грн. За той самий період ПАТ «Львівський хімічний завод» підписав 22 угоди на 2,5 млн грн.

Майже на всіх торгах компанії конкурують лише між собою. Єдиним виключенням став тендер від Лікарні швидкої допомоги, коли на торги прийшло ТОВ «Кріогенсервіс». Щоправда, заявка цього підприємства була відхилена через невідповідність документації.

Кінцевими бенефіціарними власниками ПАТ «Львівський хімічний завод»  є  Анатолій Бобришов  та Крістіна Бобришова. Остання до 2012 року була власницею ТОВ фірма «Львівкисень». Тепер «Львівкисень» належить Ірині Михайлович.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/06/12/povyazani-firmy-znovu-podilyly-tendery-na-medychnyj-haz-dlya-tuberkuloznoho-dyspanseru/

URLs in this post:

[1] сайту: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-04-25-001380-a

[2] Image: http://ngl.media/?attachment_id=13846

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.