- NGL.media - https://ngl.media -

Ремонт одного туалету у пасажирському вагоні коштує як новий Nissan Juke

12.05.2017 @ 09:00 в Новини

Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» замовила ремонт двох систем туалетних комплексів закритого типу у пасажирських вагонах у ТОВ «Песа Укрсервіс» за майже 807 тис. грн з ПДВ. Про це стало відомо з сайту [1] публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічним завданням, фірма ремонтуватиме два туалетні комплекси типу Санівак (модель Evak GmbH VT-S-568), які встановлені на вагонах побудови «Крюківського вагонобудівного заводу». «Песа Укрсервіс» має встановити в систему подачі стисненого повітря новий розвантажувальний пневматичний клапан та фільтр-регулятор, відремонтувати систему повітропроводів, зливні труби та муфти з’єднання, унітазні блоки, електропроводи, замінити кнопку зливу на нову та інше. Гарантійний строк складатиме не менше 12 місяців.

Загалом участь у торгах брало три компанії, однак ТОВ «Рейл-Технік», яке запропонувало найнижчу ціну, відмовилось від підписання договору через завантаженість іншими замовленнями.

ТОВ «Песа Укрсервіс»  належить однойменній польській компанії. Кінцеві бенефіціарні власники: Зенон Душинскі, Зігфрід Журавскі, Томаш Забокліцкі.

Нагадаємо, в кінці березня філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» оголосила [2] тендер на закупівлю 250 комплектів туалетів по 1,08 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/05/12/remont-odnoho-tualetu-u-pasazhyrskomu-vahoni-koshtuje-yak-novyj-nissan-juke/

URLs in this post:

[1] сайту: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-03-16-001440-b

[2] оголосила: http://nashigroshi.org/2017/04/04/zaliznytsya-hoche-kupyty-vahonni-tualety-po-1-miljonu-hryven-za-shtuku-vykynut-chvert-milyarda/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.